Használja a kódot NYAR10 és kap 10% kedvezményt minden termékre a kategória NYÁRI AJÁNLAT.

Szállítás és fizetés

Szállítás

A legtöbb esetben a megrendeléstől számított 24 órán belül feladjuk az árut. A szállítás általában 2 munkanapot vesz igénybe. A szállítás 19 900 Ft feletti rendelés esetén ingyenes (Csomagküldő), vagy 39 900 Ft feletti rendelés esetén a címre történő szállítás esetén. A következő szállítási módokat kínáljuk:

Csomagküldő (Packeta)

Rendelését az Ön által választott partneri átvételi pontra küldjük. A szállítási díj 1 400 Ft. A gyűjtőpontok listája ezen a linken érhető el.

Futár - DPD Home

A megrendelését a futárszolgálat közvetlenül az Ön címére küldi. Az utánvétes fizetés közvetlenül a futárnak küldött kártyával is lehetséges. Mi a DPD-t használjuk. A szállítás díja 2 300 Ft.

DPD Pickup - Átvevő pont

Rendelését a futárszolgálat az Ön által választott átvételi pontra szállítja. A kiszállítás ára 2 300 Ft.

Fizetés

Az online fizetéseket a ComGate fizetési átjáró biztosítja. A szolgáltató, a ComGate Payments, a.s. a Nemzeti Bank felügyelete alatt működő, engedéllyel rendelkező pénzforgalmi intézmény. A fizetési átjárón keresztül történő fizetések teljes mértékben biztonságosak, és minden információ titkosítva van.

Kártyás fizetés

Az online fizetés leggyorsabb módja. A ComGate fizetési átjáró felületén adja meg a kártyaszámot, a lejárati dátumot és a CVC-kódot - ezt a három számot a kártya hátoldalán található aláírási sávban találja. Mindent a 3D Secure szabvány biztosít, ezért valószínűleg meg kell majd adnia a kódszámot, amelyet SMS-ben kap a bankjától.

Utánvét

Az árut közvetlenül a futárszolgálatnak vagy a csomagküldő fiókjában fizeti ki. Az utánvéttel történő fizetés díja 600 Ft.

Minden ár tartalmazza az ÁFA-t.