Szállítás és fizetés

Szállítás

A legtöbb esetben a megrendeléstől számított 24 órán belül feladjuk az árut. Ingyenes szállítás 35000 Ft feletti megrendelések esetén. A következő szállítási módokat kínáljuk:

Csomagküldő

Rendelését az Ön által választott partneri átvételi pontra küldjük. A szállítási díj 1000Ft. A gyűjtőpontok listája ezen a linken érhető el.

Futár

A megrendelését a futárszolgálat közvetlenül az Ön címére küldi. Az utánvétes fizetés közvetlenül a futárnak küldött kártyával is lehetséges. A Szlovák Csomagküldő Szolgálatot és a Remaxot használjuk (az elérhetőség függvényében).

Fizetés

Az online fizetéseket a ComGate fizetési átjáró biztosítja. A szolgáltató, a ComGate Payments, a.s. a Nemzeti Bank felügyelete alatt működő, engedéllyel rendelkező pénzforgalmi intézmény. A fizetési átjárón keresztül történő fizetések teljes mértékben biztonságosak, és minden információ titkosítva van.

Kártyás fizetés

Az online fizetés leggyorsabb módja. A ComGate fizetési átjáró felületén adja meg a kártyaszámot, a lejárati dátumot és a CVC-kódot - ezt a három számot a kártya hátoldalán található aláírási sávban találja. Mindent a 3D Secure szabvány biztosít, ezért valószínűleg meg kell majd adnia a kódszámot, amelyet SMS-ben kap a bankjától.

Utánvét

Az árut közvetlenül a futárszolgálatnak vagy a csomagküldő fiókjában fizeti ki.