Használja a kódot NYAR10 és kap 10% kedvezményt minden termékre a kategória NYÁRI AJÁNLAT.

Zuzmóhalom - Terület: 0,1m² (30x35 cm területet fed le)

Zuzmóhalom - Terület: 0,1m² (30x35 cm területet fed le)

46 pontok a hűségrendszer

A zuzmóhalom a gömbmoha és a zuzmó okos kombinációja. Több

Termékkód: P00320-1

13 900 ÁFÁ-val
Nem létezik ez a variáns
Raktáron
db

A zuzmóhalom a gömbmoha és a zuzmó okos kombinációja. Több

Termékkód: P00320-1

Variánsok2

Terület Elérhetőség Ár ÁFÁ-val Mennyiség (db)
Zuzmóhalom - Terület: 0,1m² (30x35 cm területet fed le) 0,1m² (30x35 cm területet fed le) Raktáron Több 13 900
Zuzmóhalom - Terület: 0,1m² (30x35 cm területet fed le) 1m² (100x100cm területet fed le) Raktáron Több 128 159

A zuzmóhalom a gömbmoha és a zuzmó okos kombinációja. Rendkívüli, mert ötvözi a gömbmoha szabályos és tömör, lapát alakját, ugyanakkor a zuzmó finom és puha textúráját. Világoszöld színű, és alkalmas mohaképek és falak kialakítására, akár önmagában, akár más mohafajtákkal kombinálva.

Az egyes darabok mérete 8-20 cm között mozog, vastagságuk kb. 5-10 cm. Felhívjuk figyelmét, hogy a gömbmohák nagyon törékenyek. Ha szállítás közben eltörik a formájuk, ne ess kétségbe - mivel zuzmóból készülnek, az általános megjelenésük és textúrájuk nem sérül, és a felragasztás után nem fogsz különbséget látni.

A stabilizált mohák bármilyen szilárd aljzatra (rétegelt lemez, fa, üveg, fémlemez...) ragaszthatók, és a ragasztásuk történhet speciális, stabilizált mohákhoz kifejlesztett ragasztóval vagy klasszikus ragasztópisztollyal is.

Kérünk, ne feledd, hogy a moha természetes termék, és minden mohagömb egyedi -környezeti hatások okozta hibák lehetnek rajta, és Ez a stabilizált gömbmoha (Ball moss) alkalmas mohaképek készítésére, akár önmagában, akár más mohafajtákkal kombinálva. 0,1m2-es kiszerelésben kerül forgalomba.minden mohagömb alakja és mérete eltérő. Mivel a moha az erdőből származik, tüskéket és más apró természetes anyagokat tartalmazhat. A stabilizált moha európai erdőkből származik, és a környezet tiszteletben tartásával termelik ki.

Általános információk

A stabilizált moha 100%-ban természetes termék. A stabilizálásnak köszönhetően több évig megőrzi színét és rugalmasságát. Csak dekorációs célra alkalmas, ideális esetben beltérben. Nem igényel különösebb karbantartást, öntözést, nyírást vagy világítást. A stabilizált mohák előnyeiről és megfelelő használatukról bővebben a Gondozás részben olvashatsz.