Használja a kódot NYAR10 és kap 10% kedvezményt minden termékre a kategória NYÁRI AJÁNLAT.

Méretre készült fakeret

Méretre készült fakeret

26 pontok a hűségrendszer

Nem elégedett az állandó kínálatunkban szereplő keretméretekkel? Ez nem probléma! Egyedi keretet is tudunk készíteni Önnek. Több

Termékkód: P00254

7 905 ÁFÁ-val
Egyedi keret (lásd a leírást)

Nem elégedett az állandó kínálatunkban szereplő keretméretekkel? Ez nem probléma! Egyedi keretet is tudunk készíteni Önnek. Több

Termékkód: P00254

Képszélesség (cm) cm
cm
0 Ft ÁFÁ-val együtt

*A számított ár hozzávetőleges, és közvetlenül a keret megrendelésekor kerül megerősítésre. Az egyedi keret külön nem rendelhető, és a szükséges mennyiségű mohát is meg kell vásárolni.

A fakeretek lucfenyőből készültek. A profil mérete 3x3cm. A keretet vízálló ragasztóval ragasztják. A keret hátfala 3 mm vastag HDF lemezből készül. A kerethez kampók is tartoznak a felakasztáshoz.

A keretek alapkivitelben tölgy, fehér, ébenfa és lucfenyő színben készülnek. Kérésre festetlen keretet is szállítunk, amelyet Ön a kívánt színre festhet. Természetesen ezt az árban pluszban figyelembe vesszük.

A keretek méretét a futárcégek szállítási lehetőségei korlátozzák, és a szállítási árat a keret méretétől és a megrendelés értékétől függően egyedileg határozzuk meg.

A szállítási idő 7 és 14 munkanap között van.

Hogyan rendelhetek egyedi keretet?

  1. Számítsa ki a keret árát számológépünkkel.
  2. Hozzon létre egy megrendelést mohára vagy más, az elkészítéshez szükséges árura, és adja meg a kívánt keret méretét és színét. Kérjük, még ne fizesse ki a megrendelést - válassza az átutalással történő fizetést (a fizetési utasításokat az így kapott összeggel együtt később küldjük el Önnek).
  3. Hozzáadjuk a keretet a megrendeléséhez, megerősítjük az árat és a szállítási határidőt.
  4. Ezután mi leszállítjuk Önnek a keretet, és Ön elkészíti álmai mohafestményét!