Gömbmoha - szibériai moha - 0,3m2 Kiszerelés

csillag 1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 (2)Csillagok száma 5 of 5
92 pontok a hűségrendszer

Ez a stabilizált gömbmoha (Ball moss) és alkalmas mohafestmények készítésére, akár önmagában, akár más mohafajokkal kombinálva. Kiszerelésben forgalmazzuk. Több

Termékkód: P00253

27 610

Raktáron
csomagolás

Ez a stabilizált gömbmoha (Ball moss) és alkalmas mohafestmények készítésére, akár önmagában, akár más mohafajokkal kombinálva. Kiszerelésben forgalmazzuk. Több

Termékkód: P00253

1 csomag - 0,25 - 0,3 m2
Ez a stabilizált gömbmoha (Ball moss) és alkalmas mohafestmények készítésére, akár önmagában, akár más mohafajokkal kombinálva. Kiszerelésben forgalmazzuk.k.

A mohát kisebb vagy közepes méretű, többnyire kerek vagy ovális alakú (kb. 5-15 cm átmérőjű), kb. 3-4 cm vastagságú halmok formájában szállítják.

A stabilizált mohák bármilyen szilárd aljzatra (rétegelt lemez, fa, üveg, fémlemez...) ragaszthatók, és a ragasztásuk történhet speciális, stabilizált mohákhoz kifejlesztett ragasztóval vagy klasszikus ragasztópisztollyal is.

Kérjük, ne feledje, hogy a moha eredetileg természetes termék, és minden mohagömb egyedi - természetes hatások okozta hibák lehetnek rajta, és minden mohagömb alakja és mérete eltérő. Mivel a moha az erdőből származik, tüskéket és más apró természetes anyagokat tartalmazhat. A stabilizált moha európai erdőkből származik, és a környezet tiszteletben tartásával termelik ki.

Általános információk

A stabilizált moha 100%-ban természetes termék. A stabilizálásnak köszönhetően több évig megőrzik színüket és rugalmasságukat. Csak dekorációs célokra alkalmasak, ideális esetben beltérben. Nem igényelnek különösebb karbantartást, öntözést, nyírást vagy világítást. A stabilizált mohák előnyeiről és megfelelő használatukról bővebben a Gondozás részben olvashat.