Gömbmoha - Provence-i - Terület: 1,4 m²

csillag 1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 (12)Csillagok száma 5 of 5
700 pontok a hűségrendszer

Ez a stabilizált gömbmoha (Ball moss) alkalmas mohafestmények készítésére, akár önmagában, akár más mohafajokkal kombinálva. 0,1m2-es kiszerelésben kerül forgalomba. Több

Termékkód: P00068-3

210 030

Nem létezik ez a variáns
Raktáron a beszállítónál
db

Ez a stabilizált gömbmoha (Ball moss) alkalmas mohafestmények készítésére, akár önmagában, akár más mohafajokkal kombinálva. 0,1m2-es kiszerelésben kerül forgalomba. Több

Termékkód: P00068-3

Terület Elérhetőség Ár Mennyiség (db)
Gömbmoha - Provence-i - Terület: 1,4 m² 1db (normál alakú 10-12cm) Raktáron 3 820
Gömbmoha - Provence-i - Terület: 1,4 m² 0,1m² (30x35 cm területet fed le) Raktáron 20 950
Gömbmoha - Provence-i - Terület: 1,4 m² 1,4 m² Raktáron a beszállítónál 210 030

Ez a zöld színű stabilizált gömbmoha alkalmas mohafestmények készítésére, akár önmagában, akár más mohafajokkal kombinálva. Gyönyörű "szakálla" van, és tökéletesen kiegészíti a más típusú mohákkal való kompozíciót. A mohát 0,1m2-es kiszerelésben áruljuk.

A gömbmohát kisebb vagy közepes méretű, többnyire kerek vagy ovális alakú (kb. 5-15 cm átmérőjű), kb. 3-4 cm vastagságú halmok formájában szállítjuk.

A stabilizált mohák bármilyen szilárd aljzatra (rétegelt lemez, fa, üveg, fémlemez...) ragaszthatók, és a ragasztásuk történhet speciális, stabilizált mohákhoz kifejlesztett ragasztóval vagy klasszikus ragasztópisztollyal is.

Kérjük, ne feledje, hogy a moha eredetileg természetes termék, és minden mohagömb egyedi - természetes hatások okozta hibák lehetnek rajta, és minden mohagömb alakja és mérete eltérő. Mivel a moha az erdőből származik, tüskéket és más apró természetes anyagokat tartalmazhat. A stabilizált moha európai erdőkből származik, és a környezet tiszteletben tartásával termelik ki.

Általános információk

A stabilizált moha 100%-ban természetes termék. A stabilizálásnak köszönhetően több évig megőrzik színüket és rugalmasságukat. Csak dekorációs célokra alkalmasak, ideális esetben beltérben. Nem igényelnek különösebb karbantartást, öntözést, nyírást vagy világítást. A stabilizált mohák előnyeiről és megfelelő használatukról bővebben a Gondozás részben olvashat.