Nagy örömünkre szolgál, hogy rendszeresen kapunk fényképeket az elkészült mohafestményekről Önöktől - ügyfeleinktől. Így saját szemünkkel láthatjuk, hogyan alakulnak át termékeink gyönyörű műalkotásokká. Sokan azonban még mindig kétségbe esnek, és félnek attól, hogy a végeredmény nem olyan lesz, mint amit az interneten láttak. Segítsen nekik elűzni a félelmüket, és mutassa meg nekik, milyen egyszerű ez.

Ha kreatívnak érzi magát, és a közeljövőben mohaképet szeretne készíteni, ossza meg munkáját a többi Mohálom.hu ügyféllel, és mi megjutalmazzuk érte. Csak dokumentálja munkafolyamatát néhány fotóval, vagy ossza meg a munkáját tippekkel és trükkökel ellátva. Ha van kedve, rövid megjegyzéseket is fűzhet a fotókhoz. Sokan nehezen tudják eltalálni, hogy mennyi mohát kell vásárolni - írja meg, hogy mennyi mohát és egyéb anyagot használt fel a festéshez.

Küldje el a képeket a szöveggel együtt a info@mohalom.hu címre az Instructions tárgysorral, és mi küldünk Önnek egy 8000Ft értékű kupont a következő vásárlásához

Tippek mohafestményekhez, amelyeket szívesen fogadnánk: mohadomb kép, több mohafaj kombinált felhasználása, őszi mohafestmény, mohafa vagy egyéb érdekes elképzelés.

Kuponfeltételek:

  • a felhasznált moháknak és növényeknek a machovna.sk-tól kell származniuk (kérjük, írja meg a rendelési számot).
  • a kupon érvényességi ideje 2021.11.30p-ig tart
  • a kupon a következő, legalább 15000Ft értékű rendelésnél használható fel.
  • az utasítások szöveges része tartalmazzon információkat az anyag- és ragasztófogyasztásról, írja meg nekünk, hogy milyen alapot használt (vagy hogyan készítette), a moháinkról szerzett benyomásait. Tájékoztasson másokat, hogyan készítette elő a mohákat ragasztás előtt (vágás, darabolás, szeletelés...).
  • Örömmel kínáljuk a legszélesebb választékot :-)