Használja a kódot NYAR10 és kap 10% kedvezményt minden termékre a kategória NYÁRI AJÁNLAT.

Mohafalak - Csináld magad

A mohafalak a felismerhetetlenségig megváltoztathatnak bármilyen belső teret, és az utóbbi időben Magyarországon is nagyon népszerűvé váltak. Készítésükhöz stabilizált mohát, stabilizált növényeket vagy különböző más természetes kiegészítőket (fa stb.) használnak. A stabilizálási folyamat biztosítja, hogy a fal hosszú éveken át ugyanolyan szép maradjon.

A készen vásárolt vagy telepített mohafalak előállításának költségei igen magasak lehetnek. A standard ár 190 000 HUF/m2 körül mozog. Célunk, hogy lehetőséget biztosítsunk Önnek arra, hogy ilyen falakat sokkal kedvezőbb áron állítson elő. Bár az elkészítése némi erőfeszítésébe kerül, a saját készítésű fal egyedülálló hatást nyújt majd Önnek.

Végigkísérjük Önt az egész folyamaton, a megfelelő aljzat kiválasztásától kezdve a ragasztás módjának ismertetésén át, a mohák és növények megfelelő arányát érintő javaslatokig,  és természetesen a ragasztó és a stabilizált moha, valamint növények biztosítását beleértve. 

Küldje el nekünk leendő falának méreteit a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül (az oldal alján) vagy e-mailben az info@mohalom.hu címre, és hagyja, hogy meglepjük Önt az egyedi készítésű falhoz viszonyított árral. Minden fal egyedi, és akár a felhasznált moha és növények típusában, akár a felületében eltérhet.

Példák arra, hogy mennyibe kerülhet a fala, ha különböző mohákat használ:

  • Zuzmó: 76000 - 92000 Ft/m2
  • Lapos moha: 26000 - 38000 Ft/m2.
  • Lapos moha + gömb moha: 38000 - 84000 Ft/m2 (az egyes mohák arányai szerint)
  • Gömb moha: 126000 - 137000 Ft/m2

Ezek az árak nem tartalmaznak mennyiségi kedvezményeket. Az 1m2-es ár tehát a megrendelés nagyságától függően még olcsóbb is lehet a kalkulációban.

Nagy előnye, hogy a megrendeléstől számított 30 napon belül visszaküldheti azt a mohát, amelyet nem használt fel a mohakép készítés során.

Előzetes számítást végezhet a moha-számológépünkkel is. Az ár hozzávetőleges, és konzultációt követően kerül csak végleges kiszámításra. A részleteket e-mailben pontosítjuk, egyeztetünk a moha konkrét árnyalatairól, vagy kiegészítjük néhány kiegészítővel. Azonban megtekinthet egy hozzávetőleges árat, és összehasonlíthatja a mohafal önerőből történő előállítását egy kész, egyedi készítésű fallal.

Kép szélessége (cm) cm
cm
0 forinttól ÁFÁval, zuzmós kivitelben

A fal csak zuzmóból áll. Az ilyen falakra itt láthat példát:

     


0 forinttól ÁFÁ-val, gömbmohás kivitelben

Kizárólag gömbmohából álló fal, más mohafajokkal való kombináció nélkül. Az ilyen falakra itt láthat példát:

         


0 forinttól ÁFÁ-val, laposmohás kivitelben

Csak laposmohából készült fal. Az ilyen falakra itt láthat példát: 


0 forinttól ÁFÁ-val, laposmoha (70%) + gömbmoha (30%)

Több mohafaj kombinációjából álló fal. Az ilyen falakra itt látható példa:

         


0 forinttól ÁFÁ-val, több típust kombinálva

Több mohafaj kombinációjából álló fal. Az ilyen falakra itt található példa: