Használja a kódot NYAR10 és kap 10% kedvezményt minden termékre a kategória NYÁRI AJÁNLAT.

ÚTMUTATÓ: Kombinált mohakép stabilizált páfránnyal

1. Először a képen lévő mohát fektettem le, és addig próbálgattam különböző pozíciókat, amíg biztos nem lettem benne, hogy ez a legjobb:)

2. Ezután megtisztítottam a mohát, ha kellett, levágtam belőle, és elkezdtem ragasztópisztollyal ragasztani a rétegelt lemezre. A 40×40 cm-es mérethez 3 és fél 11×200 mm-es ragasztópálcát használtam a mohalom.hu-ról, nagyon jó áron vannak és 100%-ig elégedett vagyok velük. 

3. Végül hozzáadtam a páfrányt és amikor szükségesnek láttam, néhány helyen mohát is tettem hozzá. És kész is lett a kép:) Még elég sok anyagom maradt, így könnyen tudok még egy kisebb képet készíteni a maradékból:) 


Egy 40×40 cm-es képhez kb. 100 g lapos közepes mohát használtam, amivel remekül és könnyen lehet dolgozni és gyönyörűen mutat. Aztán 100 g világoszöld zuzmó, kb. 100 g mészzöld zuzmó, egy gömb teknőspáncél moha (ami nagyon szép) és egy gömb provence-i moha. Nagyon elégedett vagyok mindennel a mohalom.hu-tól, megfizethető árak, stabilizált mohák és növények nagy választéka, kiegészítők... Biztos vagyok benne, hogy nem az utolsó rendelés:)