Használja a kódot NYAR10 és kap 10% kedvezményt minden termékre a kategória NYÁRI AJÁNLAT.

Zsuzsi - A Mohálommal olyan jól belejövök az alkotásba, hogy nem tudom abbahagyni.

Zsuzsi már sok képet készített, és az alkotást a hosszú munkanap utáni kikapcsolódásnak tekinti. Lassan, nyugodtan készíti a képeit, és a pozitív hozzáállása sokakat inspirálhat.

Hogyan jött az ötlet, hogy saját mohaképet készíts?

Teljesen váratlanul kezdtem el mohaképeket készíteni. Közeledett a férjem születésnapja, és mivel olyan ember vagyok, aki szeret eredeti ajándékokat kitalálni, rákerestem az interneten, és a mohakép készítés megtetszett. Aztán rajtam volt a sor, hogy hozzávalókat keressek - rátaláltam a Mohálom.hu weboldalra, és ott kezdődött minden. 😍

Miért döntöttél úgy, hogy a Mohálom.hu webáruházban vásárolsz?

Egy ideje már visszatérő vásárló vagyok a Mohálom.hu-nál. Csodálatos hozzávalókat kínálnak, a szállítás minimális időt vesz igénybe, és mindig hasznos tanácsokat adnak. Nagyszerű áruválasztékot kínál, aminek nehezen tudok ellenállni. Amikor az oldaladon vagyok, nehezen tudok választani az áruk közül, mert olyan sok mindent lehet kapni, hogy néha legszívesebben beköltöznék a webáruházba 😍. Minden alkalommal, amikor csomag érkezik, várom, hogy kicsomagolhassam a dobozt és érezzem a mohát, aminek az illata CSODÁLATOS.

Hány mohaképek készítettél eddig?

A Mohálommal olyan jól belejövök az alkotásba, hogy nem tudom abbahagyni. Eddig körülbelül 20 képet készítettem.

 

Milyen jellegű mohaképeket szoktál leggyakrabban készíteni?

Mostanában moha-faliórát készítek, ami a legnépszerűbb ajándék lett. A moha életfa vagy más kisebb képek is képviseltetik magukat. Stabilizált mohából terráriumokat is elkezdtem készíteni, de tervezek 3D mohaképeket is készíteni.

 

Mohaképeket főképp saját otthonodba készítesz, vagy több az amit ajándékba, esetleg eladásra szánsz?

Mohaképeket többnyire rendelésre készítek, a vevő igényei és a közösen megbeszélt paraméterek alapján. Természetesen ajándékba is szoktam adni őket, családtagoknak és közeli ismerősöknek.

 

Honnan merítettél ihletet? Nézegettél már korábban tippeket és útmutatókat a Mohálom.hu oldalon?

Az ötleteimet az internetről, többnyire külföldi oldalakról merítettem. Miután felfedeztem a Mohálom.hu-t, onnan is kaptam ötleteket. Széles áruválaszték áll rendelkezésre, amiből hihetetlenül sok szép dolgot lehet varázsolni.

 

Mit mondanál azoknak, akik fontolgatják, hogy kész mohafestményeket vásárolnak, ahelyett hogy inkább maguk készítik el?

A mohakép készíłtése egy olyan kreatív szórakozás, amit imádok. Az ember kikapcsolódhat és szabadjára engedheti a fantáziáját. Nagyszerű módja a kikapcsolódásnak egy fárasztó nap után. A kész kép pedig csak hab a tortán.

 

Volt bármi, ami problémát okozott a mohával történő munka során?

Természetesen mindig vannak megoldandó problémák. Aprával tanulom megoldani őket, hogy ne ismétlődjenek meg. A legnagyobb kihívást talán a moha elrendezése és a mennyiség kiszámítása jelenti számomra. A Mohálom.hu nagyon sokat segít ezekben, amiért hálás vagyok.

 

Tervezel további mohaképeket készíteni?

Jelenleg egy harmadik moha faliórára kaptam megrendelést. Van egy gyantás kép is a fejemben, amit valamiért folyton halogatok, nem tudom "rászánni" magam.

 

Végezetül - van bármilyen gyakorlati tipped mások számára, akik hasonló projektbe szeretnének belevágni?

Úgy hiszem, csak töekedni és próbálkozni kell. Mindenki fokozatosan rá fog jönni a dolog csínjára-bínjára. Drukkolok mindazoknak, akik elkezdenek mohaképeket készíteni. Én személy szerint nagy hangsúlyt fektetek a minőségre és az elkészült darab összképére. Amikor a munka elkészül, következetesen háttérvilágítom a festményt mindkét oldalról, hogy lássam, hiányzik-e valahol moha, és ha igen, akkor kitöltöm. A végén mindig eltávolítom a forró ragasztó által hátrahagyott "szőrszálakat". Személy szerint nem szeretem, ha a képen látható az anyag, amivel a mohát ragasztották.

A képeket szeretettel és nyugodtan kell készíteni, mert ez a kész terméken is tükröződik. Nem sietünk sehova. Én személy szerint néha beszélek a mohához, amikor dolgozom vele, és megköszönöm neki, hogy ilyen szépen segít a művek elkészítésében. Mindenkinek drukkolok, hogy az alkotásai sikeresek legyenek, és örömet okozzanak.